Alla inlägg under juli 2009

Av Familjen - 31 juli 2009 20:04

Idag har vi varit hos Karin och Lars och grillat. God mat och trevligt sällskap. Pepsi älskar att komma dit och leka.


Vi fick träffa Kiwis lilla valp Yatzi. Hon är 3 veckor och helt underbar.

Av Familjen - 29 juli 2009 13:39

Igår var vi ute i Jyckebo på valpkurs. Dagens program bestod i att träna nosarbete. Instruktören gömde en leksak ute i skogen och Pepsi skulle leta upp den. Det gick mycket bra och hon kunde hitta den. Dessutom tränande vi inkallning.


På bilderna kan ni se när vi tränar i skogen samt Pepsis kompis på kursen, kinesiska nakenhunden Yammie.

Av Familjen - 20 juli 2009 11:01

Grattis Pepsi! Idag fyller du 5 månader. Du är verkligen världens bästa hund.

Kram

Din flock

Av Familjen - 14 juli 2009 21:39

Idag fick vi se en ny talang av Pepsi. I samband med firandet, av Viktoria på tv, uppträdde Marlena Ehrman. Opera verkar vara något som Pepsi gillar för hon stod länge och tittade på TV:n. Sedan satte hon igång att yla. Om hon gillade musiken eller ej står skrivet i stjärnorna.

Ha det bra!

Kram

Pepsi med flock

Av Familjen - 9 juli 2009 11:25

Hej!

Igår var det dags för träning ute i Jyckebo. Pepsi går valpkurs och det märks att hon gillar det. Igår tränade vi inkallning, sitt, ligg och att gå lös med hunden. Allt gick fantastiskt bra. Det vi ska träna lite mer på är att Pepsi ska förstå kommanot ligg. Pepsi kan ligg med hon måste lära sig att förknippa ordet ligg med rörelsen.


Innan vi åkte på kursen träffade Pepsi grannens katt. De gillar verkligen att stå och titta på varandra genom staketet. De t.o.m pussas! Njut av bilden.


Kram

Familjen Liljedahl


Av Familjen - 7 juli 2009 16:37

Hej!

I söndags åkte Annelie, Linnea, Karin och Pepsi till Tollarp för att ställa ut Pepsi. Där träffade vi dessutom Pepsis bror Zingo med familj.


Konkurrensen var betydligt hårdare denna gång. Pepsi var jätteduktig och fick hederspris men blev enbart 3:a i sin grupp. Här är hennes kritik:

  • Nätt femin tik med fina ögon och öron.
  • Bra pigment
  • Lite kort hals pga. framskjuten skuldra.
  • Rör sig trevligt för åldern

Till sist var det Linneas tur att ställa ut Pepsi, i barn med hund. Det var 20 barn som tävlade och Linnea slutade på 2:a plats. Helt fantastiskt!!!!! Linnea och Pepsi är verkligen ett bra team. Precis när det var barn med hund öppnade himlen sig och världens störtregn kom. Vi fick skynda oss iväg från tävlingen. Sammanfattningsvis kan man säga att vi var mycket nöjda med våra prestationer.



Ha det bra!

Kramar

Familjen Liljedahl

Av Familjen - 1 juli 2009 21:58

Hej!

Förra onsdagen började jag (Annelie) och Pepsi valpkurs på Jyckebo. Idag var det dags för andra kurstillfället. Vi tränade bland annat inkallning, förbudsträning, kontaktövningar och koppelträning. Förra gången, då vi var där, var Pepsi mest intresserad av kaninlortar, men idag hade allt vänt. Hon var sååååå duktig och följde mig hela tiden. Det är så kul att träning ger resultat. Dessutom hade jag bytt ut hundgodiset mot korv och det gillade Pepsi.


Nu ligger hon och sover. Träning och värme tar hårt på henne.

Kramar

Pepsis familj

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards